Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

27 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2014: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Διόρθωσης συνέχεια, αλλά με συγκρατημένο ρυθμό.
Οι δύο συνεχείς καθοδικές ημέρες μετατοπίζουν το ενδιαφέρον στο υποσύνολο των  σημείων τάσης σε πρώτο στάδιο συστολής , όπου η πορεία όλων των συνιστωσών του ταλαντωτή είναι τυπική ενός καθοδικού κύματος το οποίο ακόμη βρίσκεται στην ακμή του.

 
Στο ίδιο υποσύνολο αλλά χωρίς συστολή εξελίσσεται ένα ικανού μεγέθους και ισχύος καθοδικό κύμα το οποίο ακολουθεί την γραμμή των πρώτων αντιστάσεων, πράγμα το οποίο είναι ενδεικτικό συνέχειας τις επόμενες ημέρες.

Ο ταλαντωτής αναδρομής στο ίδιο υποσύνολο σημείων και ιδιαίτερα η ταχεία συνιστώσα αρχίζει να ξεκαθαρίζει καθώς κατευθύνεται προς τα κάτω μετά τον σχηματισμό ενός ρηχού Μ που συμβαίνει όταν η ταχεία συνιστώσα ακολουθεί τις βραδείες και πρέπει σύντομα να προηγηθεί, δηλαδή να πάει πιο γρήγορα προς τα κάτω.
 
Στο υποσύνολο των ακροτάτων ίδια εικόνα.
Ο ταλαντωτής αναδρομής του εξελικτικού χρόνου των σημείων τάσης σε πρώτο στάδιο συστολής επιτάχυνε την καθοδική του πορεία αλλά έχει ακόμη αρκετή διαδρομή.

Συνοψίζοντας:Δεν έχομε τελειώσει ακόμη με την διόρθωση και είναι απολύτως απαραίτητο να κρατήσομε την περιοχή των 1270-1280 μονάδων.

Καληνυχτίζω τις φίλες και τους φίλους του ιστολογίου.

 


2 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΘΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ 1350 ΜΟΝΑΔΩΝ 40ΑΡΗ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΡΙΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ?ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΣΙΟΔΟΞΟ ΑΝΟΔΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΕΟΜΕ ΗΔΗ ΜΙΛΗΣΕΙ.
      ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΛΑΓΙΟΚΑΘΟΔΙΚΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΑΚΡΟΤΑΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΙΜΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΟΔΙΚΟ ΚΥΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΕΣ.

      Διαγραφή